Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 8 Głosów - 2.38 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autouzupelnianie w czasie restock'u
Autor Wiadomość
olobojoro Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 184

Dołączył: 17.12.2009

Reputacja: 3

button-youtube

Post: #1
Exclamation Autouzupelnianie w czasie restock'u
Witam!
Z tego co sie orientuje, to w nowej stronce inaczej bedziemy uzupelniac swoje dane do wysylki na ostatnim restocku, czy ktos wie jak je uzupelnic? Jakim programem najlepiej?
19.01.2010 17:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
qwed Offline
Fan majonezu
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 294

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 102

button-youtube

Post: #2
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
Nie mamy dokładnych informacji jak będzie się odbywał proces zamawiania na nowym restocku. Jeśli tak jak wcześniej to za pomocą Autofill'a.
19.01.2010 18:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Smoczuś Niedostępny
Umiem latać
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 648

Dołączył: 09.01.2010

Reputacja: 460

button-youtube

Post: #3
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
Mi się wydaje ze autofill nie będzie działał ponieważ stronę z nagrodami przeniosą, ale to tylko moje zdanie.
19.01.2010 20:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dawdyd Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 146

Dołączył: 17.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #4
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
Dragon to nie musisz odnosnika robic tylko do lockerz... bo autofill dziala na wszystkich stronach jezeli masz wpisane (?Smile
19.01.2010 21:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olobojoro Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 184

Dołączył: 17.12.2009

Reputacja: 3

button-youtube

Post: #5
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
kto mi pomoze na PW z tym? poleci IPTZ
20.01.2010 15:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Smoczuś Niedostępny
Umiem latać
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 648

Dołączył: 09.01.2010

Reputacja: 460

button-youtube

Post: #6
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
(20.01.2010 15:31)olobojoro napisał(a):  kto mi pomoze na PW z tym? poleci IPTZ



Polecam przeczytać tą strone a szczególnie post corleone
http://forum.ilock.pl/Thread-Poradnik-Au...ock?page=7
20.01.2010 16:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
FastMan Offline
miszcz fszystkih miszczuf
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 298

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 34

button-youtube

Post: #7
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
DraGoN, to jest nieaktualne, lockerz zmieniło pola zamawiania, na starych ustawieniach autofilla wypełniało telefon i chyba state. Niestety nie pobrałem kodu do nowych pól bo chciałem jak najszybciej wypełnić formularz aby zamówić psp Big Grin
20.01.2010 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
qwed Offline
Fan majonezu
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 294

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 102

button-youtube

Post: #8
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
Hmm, nawet jak wypełni tel i state to pare sek na +. FastMan, udało Ci sie zamówić?
20.01.2010 17:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vegio Offline
Slash
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 324

Dołączył: 14.01.2010

Reputacja: 78

button-youtube

Post: #9
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
szkoda Sad
state i tel. są szybkie więc trochę lipa
pocieszajmy się tym, że chyba nikt nie ma nowych danych pól do restocka więc wyjdzie na prawie to samo Wink
możecie tylko powiedzieć co trzeba wpisać przy zamawianiu? to spróbuję zrobić z 5 wersji alternatywnych z różnymi danymi pól (wczoraj się pobawiłem i mam auto-uzupełnianie "formularzu" do logowania bo mi remember nie działa)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.01.2010 20:39 przez Vegio.)
20.01.2010 20:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kosa Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 17

Dołączył: 30.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #10
RE: Autouzupelnianie w czasie restock'u
tutaj możesz przetestować autofilla autofill-test
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2010 21:24 przez Kosa.)
26.01.2010 17:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Restock lukaszop 2 931 15.04.2011 14:19
Ostatni post: Collapse
  Problem restock Avaso 2 1,161 02.04.2011 08:51
Ostatni post: Avaso
  Kolejny Restock,kiedy ?[ankieta] Panasonic 13 3,658 20.03.2011 13:44
Ostatni post: Bartek_94
  Wejście na 5x 5 restock Pytanie ! Panasonic 8 1,720 19.03.2011 00:42
Ostatni post: loony
  Restock i brak bota keyzi 4 1,208 27.02.2011 15:05
Ostatni post: tomas1395

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 24.04.2018, 21:44 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj