Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 14 Głosów - 2.86 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd w autofill
Autor Wiadomość
wisienka013 Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 2

Dołączył: 16.09.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
Błąd w autofill
Witam otóż mój problem polega na tym pobieram wtyczkę autofill do firefoxa ze strony https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4775/ daje add to firefox.Zainstalowalem go i wchodze w narzędzia-dodatki daje opcje i wyskakuje mi błąd o treści :




Błąd parsowania XML: niezdefiniowana jednostka
Obszar: chrome://autofillforms/content/autofillFormsOptions.xul
Numer linii: 275, kolumna 7: <checkbox label="&callonchangeafterfillingfields.label;" preference="callOnChangeAfterFillingFields"/>
------------------------------------------------^


Proszę o szybką pomoc
16.09.2010 10:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
glimi Offline
Bywalec
***
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 71

Dołączył: 10.08.2010

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #2
RE: Błąd w autofill
spróbuj uruchomić FF w trybie administratora i wtedy zainstalować Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2010 13:44 przez glimi.)
16.09.2010 13:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dnr Offline
Lockator
****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 133

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 45

button-youtube

Post: #3
RE: Błąd w autofill
Mam to samo wie ktoś jak to naprawić ?
16.09.2010 15:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
icetea00 Offline
Banned

Level: 1

Liczba postów: 187

Dołączył: 20.04.2010

button-youtube

Post: #4
RE: Błąd w autofill
autofill

nie zadziała ci na restocku !
16.09.2010 16:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dnr Offline
Lockator
****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 133

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 45

button-youtube

Post: #5
RE: Błąd w autofill
nie interesuje mnie czy zadziała czy nie pytałem się czy wie ktoś jak naprawić ten błąd...
16.09.2010 16:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wisienka013 Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 2

Dołączył: 16.09.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: Błąd w autofill
Tez nie poszlo prosze o pomoc
17.09.2010 13:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
piternet01 Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 177

Dołączył: 29.04.2010

Reputacja: 11

button-youtube

Post: #7
RE: Błąd w autofill
Błąd w xmlce dodatku?
17.09.2010 18:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Autofill Mati_Mati 1 860 23.04.2011 17:39
Ostatni post: Collapse
  Jaki jest obecnie najlepszy autofill? matix757 11 3,450 13.03.2011 23:18
Ostatni post: Bartek_94
  Logowanie - autofill Daram 4 1,003 05.08.2010 18:47
Ostatni post: matimaster
  Błąd? Wyczyścili ptz? A może to był lokaj? jimmen17 11 2,363 25.07.2010 20:19
Ostatni post: Corlis
Information Autofill [javascripts] + Automat [POLAND] na Restock Czerwcowy evil 72 11,047 30.06.2010 14:00
Ostatni post: valdikrk

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 25.05.2018, 17:51 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj