Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 8 Głosów - 2.25 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
Autor Wiadomość
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
Witam,

Czy robot Joola Ipong z lokckerz będzie działał na napięciu 230 V ?
Czy ten z restocka ma w zestawie piłeczki ?
Wczoraj na shopowym udało mi sięgo zamóić,ale tyko na chwilę odjęło ptz,pojawiło się podsumowanie,że zamówiłem,ale potem ptz wróciły.
Wszedłem w skin do iphona i mogę go zamówić,ale nie zamówiłem.
Czy go wygrałem ?

PS. W ile odpisuje lockerz ?
15.02.2011 14:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomas1395 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,701

Dołączył: 06.04.2010

Reputacja: 238

button-youtube

Post: #2
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
lockerz odpisuje w zależności od sprawy od 3 godzin do 3 dni.
Poszukaj na necie o tym robocie i o jakim napięciu działa w USA.
Raczej ma piłeczki.
15.02.2011 15:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #3
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
Kurna,nie wiem,czy to zamówiłem,czy niee !
Bo pojawilo sie ze zamowilem no ale odebralo ptz na chwile a potem wróciły i znów moglem zamawiac.
15.02.2011 15:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomas1395 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,701

Dołączył: 06.04.2010

Reputacja: 238

button-youtube

Post: #4
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
Na hallwayu powinno coś pisać chyba.
Było coś?



http://www.megaspin.net/store/default.as...-robot-96b
takiego zamówiłeś?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2011 15:30 przez tomas1395.)
15.02.2011 15:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #5
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
tak,to ten sam co na resie
15.02.2011 15:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomas1395 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,701

Dołączył: 06.04.2010

Reputacja: 238

button-youtube

Post: #6
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
ower Source: UL/CE, Listed 12 V A/C Adapter, Input 100V~220V
Setup: Less than 1 Min with no tools or extra equipment necessary.

czyli 220v.
15.02.2011 15:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
To git,teraz czekam na odp lockerz w sprawie mojej nagrody


Screen raczej nic nie da ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2011 15:44 przez kiepski96.)
15.02.2011 15:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomas1395 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,701

Dołączył: 06.04.2010

Reputacja: 238

button-youtube

Post: #8
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
nie da.
chyba że masz tam imię i nazwisko uchwycone Blink
15.02.2011 15:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
imię :<

normalny screen ze zamówiłem
15.02.2011 15:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomas1395 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,701

Dołączył: 06.04.2010

Reputacja: 238

button-youtube

Post: #10
RE: Czy Robot Joola Ipong Z Lokckerz Będzie Działał Na Napięciu 230 V ?
a masz na pasku url wszystkie te cyferki? bo dzięki temu to dojdą.
15.02.2011 16:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kiedy bedzie restock ? Ewcia6000 1 1,098 27.01.2011 17:04
Ostatni post: misius2010
  Kiedy będzie generalny restock? kiepski96 5 1,511 21.08.2010 16:32
Ostatni post: olaaaxpp
  Niby bedzie full wersja? tidid 15 3,948 31.01.2010 14:53
Ostatni post: Matthew
Wink Czy tak będzie wyglądała pełna wersja strony Lockerz.com ? Karo@@ 20 5,218 03.01.2010 09:40
Ostatni post: adamos564

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 21.08.2018, 19:11 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj