Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 20 Głosów - 2.55 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTC Touch Pro2 z Lockerz
Autor Wiadomość
Smoczuś Niedostępny
Umiem latać
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 650

Dołączył: 09.01.2010

Reputacja: 460

button-youtube

Post: #1
HTC Touch Pro2 z Lockerz
Witam,
Czy ten telefon kupiony w USA, będzie działał w Polsce? Jeżeli nie to co będzie trzeba kupić żeby działał oprócz przejściówki na 230V ?
Drugie pytanie to czy do wyboru w ustawienia będzie Polskie menu? , jeżeli nie to jaki koszt będzie jego wgrania?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
29.01.2011 22:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zubek Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 40

Dołączył: 23.01.2011

Reputacja: 10

button-youtube

Post: #2
RE: HTC Touch Pro2 z Lockerz
A czemu miałby nie działać? Języka polskiego raczej nie będzie miał a wgranie go w serwisie trochę będzie kosztować, najlepszym sposobem będzie po prostu wgranie polskiego romu Wink Jak coś to mogę Ci znaleźć odpowiedni poradnik jak będziesz chciał Smile
29.01.2011 23:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Smoczuś Niedostępny
Umiem latać
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 650

Dołączył: 09.01.2010

Reputacja: 460

button-youtube

Post: #3
RE: HTC Touch Pro2 z Lockerz
No nie wiem, to jest odpowiedź którą otrzymałem na specjalistycznym forum.
Urządzenia w USA nie mają slotu karty sim. W momencie zakupu jest już do niego przydzielony operator i nr telefonu - pierwszy problem niemal nie do obejścia.
Również inny jest procesor (Qualcomm MSM7600), a w tych procesorach zintegrowane są moduły odpowiedzialne za zakresy i częstotliwości sieci. W tym przypadku jest to CDMA 800/1900 Mhz, których to częstotliwości w Polsce nie uświadczysz - druga niemal nie do obejścia przeszkoda.

Wniosek? Urządzenie z USA nie będzie działało w PL.
29.01.2011 23:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zubek Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 40

Dołączył: 23.01.2011

Reputacja: 10

button-youtube

Post: #4
RE: HTC Touch Pro2 z Lockerz
Ale to zależy z jakiej sieci go dostaniesz, zobacz specyfikacje która jest na amerykańskiej stronie HTC:
- Verizon: GSM Quad Band (GSM/GPRS/EDGE); UMTS/WCDMA/HSDPA/HSUPA
- Sprint: CDMA: Dual-band 800/1900MHz, CDMA2000 1xRTT/1xEVDO rev. A, and IS-95A/B voice or data,
- T-Mobile: HSPA/WCDMA* 1700/2100 MHz; Quad-band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2011 10:04 przez Zubek.)
30.01.2011 10:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 21.02.2018, 10:36 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj