Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 16 Głosów - 2.31 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hallway [26.01.2010] 00:12
Autor Wiadomość
Lechter Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 8

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
Hallway [26.01.2010] 00:12
Cytat:Address Update: Please be sure that your address is entered in your account settings in this format:

House number & Street name on Address Line 1
Apartment number (if you have one) on Address Line 2.

Here's an example:

107 Main Street
Apartment 221.

And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e", and "à" should be "a."
Aktualizacja adresu: Upewnij się że twój adres jest wpisany w ustawienia konta w tym formacie:

Numer domu i nazwa ulicy w lini "Addres Line 1"
numer mieszkania (jesli masz jeden) w lini "Addres Line 2"
Przykład:
107 Main Street
Apartment 221.
I pamiętaj by używać standardowych angielskich liter, tzn. np. zamiast ę powinno być e zamiast ą ma być a.
26.01.2010 00:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ciacheczko Offline
Wu-Zet-Ka
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,144

Dołączył: 25.01.2010

Reputacja: 315

button-youtube

Post: #2
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
Dalej nie wiem co jak mieszkam na wsi gdzie nie ma ulic tylko miejscowość i nr domuSad
26.01.2010 00:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
loony Offline
звезда форума
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,367

Dołączył: 29.11.2009

Reputacja: 219

button-youtube

Post: #3
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
No to wpisujesz Addres Line 1: 69 Wypi***ewo
City: Wy****iewo

i gra gitara.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2010 00:53 przez loony.)
26.01.2010 00:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xkacperx Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 2

Dołączył: 26.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #4
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
No rozumiem już.No ale w końcu co mam wpisać w Address 2.Nie mieszkam w żadnym apartamencie czy bloku tylko w zwykłym domku jednorodzinnym.Czyli co wpisać?
26.01.2010 01:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
klary Offline
Stały Lockator

Level: 1

Liczba postów: 224

Dołączył: 14.01.2010

button-youtube

Post: #5
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
A jak ja mieszkam w bloku w miescie to wpisuje w adress 1 numer i ulice a w adress 2 apartament i numer?Mieszkanai?
26.01.2010 07:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
emj Offline
Banned

Level: 1

Liczba postów: 261

Dołączył: 31.12.2009

button-youtube

Post: #6
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
Klary ja mieszkam tak samo i to jeszcze z podziałem na bloki.

Mam uzupełnione tylko pole Address 1:
Ulica XX/XXX

Nie ma problemu bo pisałem już z tym do lockerz.
26.01.2010 07:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomek27i9 Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 62

Dołączył: 28.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
A jakby wpisać tak :
Alfreda Reja 9 (To byłby jakby numer ulicy)
Apartament 112 (To byłby jakby numer mieszkania)
26.01.2010 07:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fractal Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 895

Dołączył: 19.11.2009

Reputacja: 128

button-youtube

Post: #8
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
Co do tłumaczenia:

Cytat:numer mieszkania (jesli masz jeden) w lini "Addres Line 2"

Nie powinno być czasem "jeśli masz taki", lub coś w tym znaczeniu? Wink

Te dane są dla dostarczyciela paczki i wypełnijcie je tak, by po prostu listonosz czy kurier mógł trafić do waszego domu. Lockerz tylko te dane przepisuje na paczkę i na tym kończy się ich robota.
26.01.2010 09:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Lechter Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 8

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
(26.01.2010 09:00)Crap napisał(a):  Co do tłumaczenia:

Cytat:numer mieszkania (jesli masz jeden) w lini "Addres Line 2"

Nie powinno być czasem "jeśli masz taki", lub coś w tym znaczeniu? Wink

No tak, bardziej pasuje kontekstowo Smile
26.01.2010 10:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
loony Offline
звезда форума
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,367

Dołączył: 29.11.2009

Reputacja: 219

button-youtube

Post: #10
RE: Hallway [26.01.2010] 00:12
Nie kontekstowo, tylko takie powinno być tłumaczenie Wink Angielskiego nie powinno zawsze tłuamczyć się słowo w słowo czyli translatorem Blink
26.01.2010 10:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Hallway [10.05.2011] Redemption is coming. marcin1197 3 3,420 10.05.2011 20:54
Ostatni post: Dawid9618
  Hallway [29.03.2011] Regional Redemption! Butcher 7 4,192 29.03.2011 14:20
Ostatni post: WrzesieŃ
  Hallway 17.03.2011 olaaaxpp 0 3,124 17.03.2011 13:21
Ostatni post: olaaaxpp
  Hallway [10.03.2011] 5X Redemptions! Butcher 26 10,042 15.03.2011 18:19
Ostatni post: Bartek_94
  Hallway [11.03.2011] 5X Redemptions! Butcher 1 3,215 11.03.2011 15:42
Ostatni post: dami3nko3

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 26.04.2018, 18:10 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj