Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 28 Głosów - 2.71 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak poprawnie wypełnić account settings ?
Autor Wiadomość
DarekK Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 30

Dołączył: 08.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #1
Jak poprawnie wypełnić account settings ?
tak jak w temacie... Jak ?

jest coś takiego:

Adress 1: wpisywać ul..... ? i używać liter polskich np ń ?
Adress 2: ?
City: wpisywać polskie znaki ? tj. ó
State/Province: podobno PL ale czy napewno ?
Zip/postal code: tj. kod pocztowy ? w jakiej formie ? z - czy bez ?
Time zone: GMT +1 ?
26.01.2010 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Butcher Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 534

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 209

button-youtube

Post: #2
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
Wszystko bez polskich znaków

Adress > np Sienkiewicza 35
City> np Warszawa
State> PL
Zip/postal code > kod pocztowy bez "-" czyli xxxxx
Streda czasowa GMT +1
26.01.2010 17:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DarekK Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 30

Dołączył: 08.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #3
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
czyli jak mam w nazwie miasta ó to nie pisać ? tj Pruszkow a Pruszków ?
i w ulicy nie pisać ul. tylko samo ****lińskiego ? i jak mam numer bloku 5 a mieszkania 2 to pisać 5/2 czy jak ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2010 17:26 przez DarekK.)
26.01.2010 17:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #4
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
Jejku ludzie czy to na prawdę tak ciężko zrozumieć?
Macie tutaj mojego wcześniejszego posta http://forum.ilock.pl/Thread-State?pid=13114#pid13114

np. Krolewska 10/20, gdzie 10 numer domu a 20 mieszkania.
26.01.2010 17:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
misiu9091909 Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 219

Dołączył: 29.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #5
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
Ja mam wypełnione tak i myślę, że będzie bezproblemowo, mieszkam na wsi:

Konradow 5

Glucholazy
PL
48340

GMT+1
26.01.2010 17:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #6
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
W city piszesz miejsce poczty do której podlegasz (jeśli mieszkasz na wsi) , a adress 1 nazwę Twojej wsi i numer.
26.01.2010 17:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adrian Offline
Młody cffaniak
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 736

Dołączył: 06.11.2009

Reputacja: 411

button-youtube

Post: #7
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
A jeśli mieszkam w małej miejscowości i adres mam taki:

City: Bielawa
Adress1: Norwida 6a
Adress2: 1

Dodam że to jest blok 6a to numer klatki, a 1 to mieszkania.
26.01.2010 17:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #8
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
W city pisze się miejscowość poczty do której podlegasz. A ulicę napisz w takim formacie Norwida 6a/1. Chyba lepiej by było ;p
26.01.2010 17:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mashtif Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 115

Dołączył: 26.11.2009

Reputacja: 27

button-youtube

Post: #9
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
http://mic.imtc.gatech.edu/archive_direc...ountry.htm

PL czy niekoniecznie : P?
26.01.2010 18:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DarekK Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 30

Dołączył: 08.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #10
RE: Jak poprawnie wypełnić account settings ?
OK WSZYSTKO WYJAŚNIONE TEMAT DO ZAMKNIĘCIA BO ROBI SIĘ OFT
26.01.2010 18:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Uzupełnienie Account Settings ProKiler 14 1,818 25.06.2010 17:13
Ostatni post: Morgoth143
  Zakładka My Account KrzysiekLDZ 9 1,330 27.04.2010 15:53
Ostatni post: KrzysiekLDZ
  My account kip3r.house 8 1,163 20.04.2010 16:14
Ostatni post: johny11palcow
  wypełnianie my account Disconnect 3 787 28.03.2010 21:06
Ostatni post: FuBU0
  STATE w my account. :) koozi1910 1 573 23.02.2010 20:47
Ostatni post: Shotsel

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 22.04.2018, 05:53 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj