Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 13 Głosów - 2.08 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zablokować obrazki
Autor Wiadomość
ciacheczko Offline
Wu-Zet-Ka
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,144

Dołączył: 25.01.2010

Reputacja: 315

button-youtube

Post: #1
Jak zablokować obrazki
Jak jest restock to wchodzę sobie w elektronikę i jak wiadomo jest tam masa zdjęćSmile
Z moim netem ładują się strasznie wolno i chciałbym aby wywaliło mi obrazki i był sam 'tekst' z nazwą nagrody czy coś...widziałem to u kogoś na screenach...Jak nie wszystkie to chociaż chciałbym wywalić obrazki tych produktów na które mnie nie stać bądź nie jestem nimi zainteresowany...
Dało by radę tak zrobić?Proszę o wytłumaczenie, możliwe że przez obrazki mi DSI zgarnęli bo jak skończyłem wypełniać formularz to już nie było:/
28.02.2010 17:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mooth Offline
Very Important Person
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 691

Dołączył: 28.11.2009

Reputacja: 505

button-youtube

Post: #2
RE: Jak zablokować obrazki
jaka przeglądarka ?
28.02.2010 17:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DeathGod72 Offline
Non omnis moriar...
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 976

Dołączył: 18.11.2009

Reputacja: 1285

button-youtube

Post: #3
RE: Jak zablokować obrazki
Jeśli masz mozillę, to w OPCJE -> TREŚĆ masz coś takiego "Pobieraj obrazki automatycznie"... Wystarczy to chyba odznaczyć...

[Obrazek: cyanide_and_happiness_by_fyi_sus-d3dkvpa.gif]
28.02.2010 17:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ciacheczko Offline
Wu-Zet-Ka
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,144

Dołączył: 25.01.2010

Reputacja: 315

button-youtube

Post: #4
RE: Jak zablokować obrazki
Mozilla...zaraz to oblukam...
A w między czasie mam jeszcze dwa pytanka...
Miałem ustawionego także autofila którego używałem do logowania na lockerz, przy logowaniu na restock mi nie zadziałał...Powinien?
28.02.2010 17:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mooth Offline
Very Important Person
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 691

Dołączył: 28.11.2009

Reputacja: 505

button-youtube

Post: #5
RE: Jak zablokować obrazki
Tak powinien działać. Trzeba było kliknąć 2 razy na ołówek lub skrót aby wypełnił pole do logowania Wink
28.02.2010 17:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: Jak zablokować obrazki
ale,czy wtedy capha się będzie ładowała?
28.02.2010 17:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DDK Offline
Jem zupe
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 541

Dołączył: 18.11.2009

Reputacja: 121

button-youtube

Post: #7
RE: Jak zablokować obrazki
Chyba nie bo to też jest obrazek.
28.02.2010 17:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DeathGod72 Offline
Non omnis moriar...
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 976

Dołączył: 18.11.2009

Reputacja: 1285

button-youtube

Post: #8
RE: Jak zablokować obrazki
Ale jest opcja "Wyjątki"... Tylko który adres tam wstawić...

[Obrazek: cyanide_and_happiness_by_fyi_sus-d3dkvpa.gif]
28.02.2010 17:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kiepski96 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 267

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: Jak zablokować obrazki
Caphy nie da się zwyjątkować,bo cały czas ma inny adres
28.02.2010 17:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 24.04.2018, 07:33 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj