Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 1.17 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
Autor Wiadomość
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
Wink Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
Tak jak w temacie , i jak dodać , żeby wysyłało to tak , żeby dodawało mi do friends na Lockerz ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2009 14:34 przez speef.)
25.12.2009 14:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Xanthi Niedostępny
Banned

Level: 1

Liczba postów: 583

Dołączył: 27.11.2009

button-youtube

Post: #2
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
Zajrzyj do działu poradniki Smile
25.12.2009 14:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #3
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
lua.pl nie wysyła mi aktywacji na email na cba i innyych cos nie moge zrobic ;/
25.12.2009 15:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pulpet112 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 439

Dołączył: 06.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #4
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
sprawdz spam
25.12.2009 16:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #5
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
wprawdzalem , nic nie ma , wkurzyć sie mozna ;/
25.12.2009 18:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
OnSet Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 27

Dołączył: 07.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
ja mam na unl.pl maile od razu dochodzą, i zależy jeszcze gdzie masz maila, ja mam na gmail i smiga na razie nie spotkałem żadnych przeszkód. Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2009 18:10 przez OnSet.)
25.12.2009 18:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
sproboje w takim razie , tez mam na gmailu Wink
no dobra , ale nie moge sie połączyć przez filezille
http://www.lockerz-ptz.unl.pl/ < wyszło mi coś takiego , bez sensu .
tła nie ma SadHuh
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2009 18:45 przez speef.)
25.12.2009 18:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Corleone Offline
Administrator
Administrators

Level: 4

Liczba postów: 1,219

Dołączył: 17.10.2009

Reputacja: 498

button-youtube

Post: #8
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
nie wrzuciłeś folderu images Smile
Albo też jego zawartości Tongue
25.12.2009 19:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
wrzuciłem , 2 razy usuwałem i na nowo wrzucałem .. Sad
25.12.2009 22:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
speef Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 16

Dołączył: 25.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #10
RE: Jak zrobić stronę zaproszeń jeśli mam skrypt ?
http://speef.50gigs.net/
jak naprawić coś takiego ?/
pomozcie Blush
na dodatek sie nie wyświetla
ale wytłumacze : nie wyświetla mi polskich liter np.: 'ś' 'ć' itp.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2009 23:56 przez speef.)
26.12.2009 23:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Serwery przeciążone - jak dostać się na strone szybciej woren94 18 15,794 10.07.2018 04:46
Ostatni post: king
  Jak mam z-lista z fake maili. co zrobic, żeby dostać nagrode ? loocaso 10 3,593 05.07.2010 13:49
Ostatni post: loocaso
Sad Problem ze skryptem do zaproszeń - Adresy violek 1 1,063 28.04.2010 09:13
Ostatni post: vic3k515
  Problem z wejsciem na strone. kuba4525 4 1,158 09.04.2010 15:37
Ostatni post: sloniasek
  Limit zaproszen - prosze o szybką odpowiedz Mistrz944 4 951 05.03.2010 16:11
Ostatni post: medkuba

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 21.07.2018, 03:08 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj