Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 5 Głosów - 2.6 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kłopot z ustawieniem danych osobowych
Autor Wiadomość
Czoks_92 Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 24

Dołączył: 11.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
Kłopot z ustawieniem danych osobowych
Witam

Mam mały kłopot podczas ustawiania swojego adresu w opcjach.

Otóż po wypełnieniu wszystkich pól w Settings, aby to zatwierdzić, należy kliknąć w button UPDATE NOW.

No i tu cały smród.. klikam w to i klikam, a przycisk jakby na to nie reagował. Wyświetli mi pod tym buttonem Account Settings Updated i na tym się kończy. Próbowałem nawet odczekać jakiś czas, lecz po 20 minutach nawet wyświetlało to samo.

Czy wie ktoś w czym tkwi problem? Może już ktoś miał podobny przypadek i wie, jak to wyeliminować? Proszę o odpowiedź
14.11.2009 10:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #2
RE: Kłopot z ustawieniem danych osobowych
Ja też tak miałem. Pokazało się Account Settings Updated, ale dane zmieniły się dopiero na drugi dzień. A może spróbuj inną przeglądarką ;>
14.11.2009 10:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Czoks_92 Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 24

Dołączył: 11.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #3
RE: Kłopot z ustawieniem danych osobowych
próbowałem dosłownie na WSZYSTKICH przeglądarkach..
Mówisz, że dane zmieniły się na drugi dzień. Ja też robie to już jakiś czas ale nic..
14.11.2009 11:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #4
RE: Kłopot z ustawieniem danych osobowych
Dane zmieniły mi się na drugi dzień, ale żeby było śmieszniej to jeszcze odjęli mi 2 ptz Tongue
Jak już naprawde Ci nic nie pomaga, to napisz do nich Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2009 11:12 przez mateo_mateo.)
14.11.2009 11:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Czoks_92 Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 24

Dołączył: 11.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #5
RE: Kłopot z ustawieniem danych osobowych
O jak miło Smile wbijam na Lockerza a tam już wszystko ładnie ustawione Smile
14.11.2009 18:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika
emceh Offline
Zasłużony
Zasłużony - admin

Level: 1

Liczba postów: 642

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 175

button-youtube

Post: #6
RE: Kłopot z ustawieniem danych osobowych
Cieszymy się, że Ci się naprawiło, jest to również dowód na to, że czas wszystko (w Lockerz) naprawi Tongue

Lock & Trash
14.11.2009 18:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Restock - wpisywanie danych KolczyQ 2 1,025 28.06.2010 23:14
Ostatni post: KolczyQ
  Pytanie odnośnie danych aha123 2 855 09.12.2009 22:33
Ostatni post: lowcajeleni

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 23.07.2018, 10:52 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj