Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 39 Głosów - 2.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LRC PRO kilka pytań
Autor Wiadomość
RaFiPL Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 101

Dołączył: 31.01.2010

Reputacja: 22

button-youtube

Post: #1
LRC PRO kilka pytań
A więc stałem się posiadaczem lrc pro i mam kilka pytań.
1.Czy jak ustawię sprawdzanie czy jest restock to on sprawdza przez pc czy przez serwery.(jeżeli przez pc to dostanę bana na ip? Big Grin)
2.Jak włączam test alert mam opcje symulatory.Jeżeli wchodzę na nie wbija mi nie moje dane do logowania, tylko jakiś fake mail.Tak ma być? Tongue
3.Jeżeli mam automatyczne wybieranie nagród to muszę kliknąć kategorie electronics czy on sam kliknie(na symulatorach muszęRolleyes )
I ostatnie pytanie:
4.Czy LRC PRO sam się aktualizuje?
Za odpowiedź dam IptzBlush
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2010 11:40 przez RaFiPL.)
28.09.2010 11:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olaaaxpp Offline
wara od mojego tytułu!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,447

Dołączył: 28.03.2010

Reputacja: 962

button-youtube

Post: #2
RE: LRC PRO kilka pytań
1. Przez serwery jest odświeżanie.
2. Tak, tak ma być. Aby ktoś przez przypadek twojego konta nie zapieprzył Tongue Na restocku normalnie twojego maila i hasło wbije.
3. Musisz kliknąć na kategorię lub na strzałkę: <- brands we love, -> electronisc. Chodzi o strzałki na klawiaturzeTongue
4. Nie, jak są nowe aktualizacje to przy uruchomieniu LRC wyskoczy ci informacja i będziesz musiał pobrać aktualizacje. Po tym uruchamiazz ponownie LRC i się aktualizujeTongue
28.09.2010 13:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RaFiPL Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 101

Dołączył: 31.01.2010

Reputacja: 22

button-youtube

Post: #3
RE: LRC PRO kilka pytań
Dzięki.Iptz leci Big Grin
28.09.2010 13:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adrian Offline
Młody cffaniak
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 736

Dołączył: 06.11.2009

Reputacja: 411

button-youtube

Post: #4
RE: LRC PRO kilka pytań
Ola - ja mam taki skrypt co nie musisz klikać na kategorie tylko sam Ci przechodzi do tej którą masz w skrypcie.
28.09.2010 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olaaaxpp Offline
wara od mojego tytułu!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,447

Dołączył: 28.03.2010

Reputacja: 962

button-youtube

Post: #5
RE: LRC PRO kilka pytań
Adrian wiem o jaki ci chodzi.
Ale on działa tylko na mozilli, a ja niestety na restocku wolę korzystać z lrcweb Wink
28.09.2010 14:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Avaso Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 438

Dołączył: 17.04.2010

Reputacja: 27

button-youtube

Post: #6
RE: LRC PRO kilka pytań
a ja mam jeszcze takie pytanko, żeby nie tworzyć nowego tematu...

skąd mogę wziąć lrc pro? ;D
28.09.2010 14:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #7
RE: LRC PRO kilka pytań
ludzie skończcie z tymi botami bo na ostatnim nie bedzie można nawet wejść na ptzplace.
lrc pro kosztuje 7$
28.09.2010 14:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olaaaxpp Offline
wara od mojego tytułu!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,447

Dołączył: 28.03.2010

Reputacja: 962

button-youtube

Post: #8
RE: LRC PRO kilka pytań
@avaso
na zagranicznym forum jest temat o LRC. Nie wiem czy mogę linka podawać do forum więc podam tylko linka do downloadu:
http://enesce.com/lockerz/lrc/lrc_latest.zip

@cris
skoro tak to sam po kija kupowłeś bota?
jak pies ogrodnika normalnie, będzie coraz więcej botów i tego się nie uniknie, jeden w tą czy w tamtą to nie różnica.
Botów używam ok 5k osób jak nie więcej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2010 14:18 przez olaaaxpp.)
28.09.2010 14:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Avaso Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 438

Dołączył: 17.04.2010

Reputacja: 27

button-youtube

Post: #9
RE: LRC PRO kilka pytań
@up
mam rozumieć, że jest to wersja PRO.. bo z tego co się orientuje to ona jest płatna?! Big Grin

btw. jest jakiś poradnik do tego?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2010 14:19 przez Avaso.)
28.09.2010 14:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olaaaxpp Offline
wara od mojego tytułu!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,447

Dołączył: 28.03.2010

Reputacja: 962

button-youtube

Post: #10
RE: LRC PRO kilka pytań
Dałam link do ogólnej wersji LRC później możesz ulepszyć tego bota do PRO, kosztuje to 6.99$
28.09.2010 14:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kilka pytań dotyczących Lockerz.com xkacperx 2 3,535 04.12.2011 13:44
Ostatni post: kometix
  Kilka pytań do lockerz.com G123 4 3,759 03.11.2011 17:04
Ostatni post: glimi
  Kilka pytań związanych z sklepem oraz 24/7 KewinPol 2 2,600 29.07.2011 08:28
Ostatni post: dawid18
  Kilka pytań ozi7777 7 1,992 23.06.2011 20:27
Ostatni post: VanKosiara
  Kilka pytan nt. shopu VanKosiara 18 3,237 24.04.2011 18:29
Ostatni post: VanKosiara

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 27.05.2018, 22:44 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj