Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 16 Głosów - 2.94 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Autor Wiadomość
Burczyk Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 4

Dołączył: 04.06.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
[Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Co jest jednostką natężenia prądu?

Volt to zła odpowiedź !!!!!


Amper jest jednostką natężenia prądu / Poprawione - ColdGold
13.08.2010 12:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
xyuru Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 310

Dołączył: 06.05.2010

Reputacja: 17

button-youtube

Post: #2
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Co? Volt to jednostka napięcia... Amper jest jednostką natężenia prądu. Masz źle..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2010 13:00 przez xyuru.)
13.08.2010 12:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
mista Offline
Banned

Level: 1

Liczba postów: 735

Dołączył: 27.06.2010

button-youtube

Post: #3
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
tera poprawne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2010 13:09 przez mista.)
13.08.2010 12:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Fractal Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 895

Dołączył: 19.11.2009

Reputacja: 128

button-youtube

Post: #4
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Fuck, myślałem, że to kolejny błąd ze strony TB i zaznaczyłem z niechęcią "Volt" (był tylko post autora w tym temacie). Bana dla tego pana za podanie złej, niesprawdzonej odpowiedzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2010 13:20 przez Fractal.)
13.08.2010 13:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
kolegon45 Offline
Oszust finansowy

Level: 1

Liczba postów: 676

Dołączył: 17.07.2010

button-youtube

Post: #5
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
ja dobrze zaznaczylem
13.08.2010 13:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pyciak Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 0

Dołączył: 03.08.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Teraz jest dobrze!!
13.08.2010 13:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika
barteek_93 Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 351

Dołączył: 16.07.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
AMPER Big Grin
13.08.2010 14:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Gizior89 Offline
KKS LECH Kolejorz
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 670

Dołączył: 24.04.2010

Reputacja: 7

button-youtube

Post: #8
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
ja zawsze kookam na kilku serwisach z odpowiedziami czy są wszędzie takie same i nie mam problemu Wink
13.08.2010 17:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Fractal Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 895

Dołączył: 19.11.2009

Reputacja: 128

button-youtube

Post: #9
RE: [Odpowiedzi ThisBox] 13.08.10 [3]Co jest jednostką netężenia prądu?
Cóż, brak zasady ograniczonego zaufania do nowych userów wprowadził mnie w błąd. Tongue
13.08.2010 18:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Odpowiedzi ThisBox] 15.11.2011 [3] Izotopem wodoru nie jest: mista 0 4,328 15.11.2011 21:03
Ostatni post: mista
  [Odpowiedzi ThisBox] 15.11.2011 [2] W orbitalach typu p ilość orbitali wynosi: mista 0 3,797 15.11.2011 21:00
Ostatni post: mista
  [Odpowiedzi ThisBox] 15.11.2011 [1] Podany poniżej skrócony zapis konfiguracji elektr mista 0 3,921 15.11.2011 20:59
Ostatni post: mista
  [Odpowiedzi ThisBox] 11.11.2011 [3] Warszawa jest gminą miejską mającą status miasta mista 0 4,073 11.11.2011 22:20
Ostatni post: mista
  [Odpowiedzi ThisBox] 11.11.2011 [2] Warszawa położona jest nad rzeką mista 0 4,062 11.11.2011 22:18
Ostatni post: mista

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 20.06.2018, 12:29 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj