Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 16 Głosów - 3.19 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem i pytanie
Autor Wiadomość
medkuba Offline
Tutejszy Głupek
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 235

Dołączył: 14.11.2009

Reputacja: 174

button-youtube

Post: #1
Problem i pytanie
Tak jak w temacie
Problem to : nie mogę się zalogować na lockerz o każdej porze dnia i nocy. A moi koledzy z nawet tej samej ulicy(jak coś mają inny net) Mogą się logować.
Pytanie : Co robić?? Pisać do nich emaila?? Czy nic nie robić czekać??, Czy może zrobić coś innego?? Czekam na odpowiedzi i z góry Dziękuje Smile


P.S Jak cos to mi wyskakuje o takie cudo w mozilli :

BŁĄD
Żądany URL nie może zostać sprowadzony

Podczas sprowadzania URL-a: http://www.lockerz.com/

wystąpił następujący błąd:

* Nie można zrealizować połączenia

System zwrócił następującą wartość:

(110) Connection timed out

Serwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić żądanie później.
Generated Fri, 27 Nov 2009 23:51:50 GMT by w3cache.abp.pl (squid/3.0.STABLE19)



A IE mi nie chce załadować strony i wciska mi jakieś głupoty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2009 01:01 przez medkuba.)
28.11.2009 00:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
kkk86 Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 657

Dołączył: 26.11.2009

Reputacja: 476

button-youtube

Post: #2
RE: Problem i pytanie
moze zainstaluj Google Chrome. Ewentualnie przeisntaluj windowsa jak dawno tego nie robiles. Sprawdz czy inne strony Ci dzialaja czy tylko problem wyskakuje na lockerz. Moze to wina Twojego systemu lub ustawienia polaczenia internetowego.
28.11.2009 01:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Werwi Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 201

Dołączył: 20.11.2009

Reputacja: 5

button-youtube

Post: #3
RE: Problem i pytanie
Skoro napisał post tutaj to znaczy że inne strony mu działają-na logike Wink
28.11.2009 13:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
olusek Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 51

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 7

button-youtube

Post: #4
RE: Problem i pytanie
Sprubój wejść przez tą stronkę: http://anonymizer.nntime.com/ . Jeśli Ci się udało to znaczy, że masz bana na IP. Jeśli nie problem tkwi w czym innym. Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2009 14:37 przez olusek.)
28.11.2009 14:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
medkuba Offline
Tutejszy Głupek
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 235

Dołączył: 14.11.2009

Reputacja: 174

button-youtube

Post: #5
RE: Problem i pytanie
Na każdą stronę mogę wejść normalnie. Tylko na lockerz mam ten problem. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale to zaczyna mnie denerwować bo nie mogę normalnie zbierać ptz i nie mogę nic oglądać. Napisałem kilka razy do lockerz o amnesty że oszukałem na 2 ptz, odjęli mi i nic nie napisali. Napisałem na info że mam 3 takie same konta, tyllko że inne emaile i prosze o usuniecie dwoch z nich (założyłem medkuba@o2.pl, medkuba@gmail.com i medkuba@wp.pl i tego na wp używam a tamte żeby usunęli. I trzeci raz napisałem d oteri o to żeby odjęli mi pkt. I nie dostałem żadnego odzewu. Tylko automaty. Nie zrobiłem nic za co miał bym dostać bana lub cokolwiek. Wszystko zrobiłem legalnie i szybko (bo w 12 dni już miałem 219 ptz). Nie wiem już od czego to może być. Przez google chrome też nie mogę wejść i wyskakuje mi :


BŁĄD

Żądany URL nie może zostać sprowadzony

Podczas sprowadzania URL-a: http://lockerz.com/

wystąpił następujący błąd:

Nie można zrealizować połączenia
System zwrócił następującą wartość:
(110) Connection timed out
Serwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić żądanie później.
Generated Sat, 28 Nov 2009 15:30:04 GMT by w3cache.abp.pl (squid/3.0.STABLE19)


A przez tą strone co podałeś olusek Weszło na stronę główną zalogowałem się no i wszystko niby działa, pkt mi jeszcze nie odjęli na mylocker nie pokazuje że coś zamówiłem. Pkt cały czas mam. To od czego to może być?? Kompa nie będe formatował.

P.S Jak coś to dodaje że tylko na swoje konto sie logowałem na tym kompie.
28.11.2009 16:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Werwi Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 201

Dołączył: 20.11.2009

Reputacja: 5

button-youtube

Post: #6
RE: Problem i pytanie
Coraz bardziej staje się realna opcja że dostałeś bana.
28.11.2009 16:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
medkuba Offline
Tutejszy Głupek
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 235

Dołączył: 14.11.2009

Reputacja: 174

button-youtube

Post: #7
RE: Problem i pytanie
Ale za co i na co?? IP netu czy kompa? Ostatnio przypomniało mi się że. Trochę pomotana sprawa ale spróbuje wyjaśnić.
Mam internet radiowy od Interkom ale lepsza i większa firma która też ma internet Radiowy wykupiła ją i teraz należe do nich i mi coś tam w kompie robili i u nich na serwie. Nie wiem czy ip netu mi sie zmieniło, ale chyba tak. Ale nawet przed tym jak zaczęli coś robić to miałem tak samo że nie mogłem wejść.

Ściągnąłem nawet opere i :


Błąd!
Limit czasu bramy HTTP został przekroczony

Próbujesz odwiedzić adres http://www.google.pl/url?q=http://www.lo...ZZeKH6pHQ, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.
Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo.
Sprawdź, czy ustawienia używanego przez ciebie oprogramowania związanego z bezpieczeństwem sieciowym, takiego jak np. zapora połączenia internetowego (firewall), są prawidłowe i nie utrudniają zwykłego przeglądania sieci.
Jeżeli znajdujesz się za zaporą połączenia internetowego sieci lokalnej i myślisz, że może to być powodem problemów - skontaktuj się z administratorem sieci.
Naciśnij klawisz F12 i wyłącz opcję używania serwerów proxy, chyba że wiesz, że używanie proxy jest niezbędne do łączenia z Internetem. Odśwież stronę.
Potrzebujesz pomocy?
Otwórz Pomoc Opery.
Odwiedź witrynę wsparcia technicznego Opery.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2009 17:16 przez medkuba.)
28.11.2009 16:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Corleone Offline
Administrator
Administrators

Level: 4

Liczba postów: 1,219

Dołączył: 17.10.2009

Reputacja: 498

button-youtube

Post: #8
RE: Problem i pytanie
a może to dostawca Internetu blokuje - choć nie widzę celu. Smile
A z ciekawości powiedz czy pinguje Tobie do Lockerz?
Tj. wejdź start->uruchom, wpisz "cmd"
i w tym okienku wpisz "ping http://www.lockerz.com" (bez http://) i enter - daj wynik tutaj Smile
28.11.2009 17:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
medkuba Offline
Tutejszy Głupek
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 235

Dołączył: 14.11.2009

Reputacja: 174

button-youtube

Post: #9
RE: Problem i pytanie
Badanie lockerz.com [174.129.144.236] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 174.129.144.236: bajtów=32 czas=124ms TTL: 46
Odpowiedź z 174.129.144.236: bajtów=32 czas=122ms TTL: 46
Odpowiedź z 174.129.144.236: bajtów=32 czas=124ms TTL: 46
Odpowiedź z 174.129.144.236: bajtów=32 czas=122ms TTL: 46

Statystyka badania ping dla 174.129.144.236:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 <0% straty>,
Szacunkowy cza błądzenia pakietów w milisekundach:
Minimum = 122 ms, Maksimum = 124 ms, Czas średni = 123 ms

P.S robiłem to przy ściąganiu, ale nie wiem czy to ma cos do rzeczy. Zauważyłem jeszcze dopiero teraz że jak mi się ściąga to idzie wszystko ładnie ale co chwila na 10 sekund sie zawiesza ściąganie ( tzn transfer stoi w miejscu i nic sie tak jakby nie sciaga, i po chwili rusza) ( Przy ściąganiu np z rapidshare)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2009 17:39 przez medkuba.)
28.11.2009 17:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Corleone Offline
Administrator
Administrators

Level: 4

Liczba postów: 1,219

Dołączył: 17.10.2009

Reputacja: 498

button-youtube

Post: #10
RE: Problem i pytanie
hmm, czyli raczej Twój dostawca nie blokuje Lockerz, ponieważ byś nie dostał odpowiedzi. A przynajmniej tak mi się wydaje Tongue Możliwe, że to ban od Lockerz (chociaż nie wiem czy już ktoś dostał), pytanie - jeżeli tak to za co? Wiesz coś może na ten temat? :>
28.11.2009 19:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z zamówieniem w shopie elmox 12 4,374 30.08.2011 20:51
Ostatni post: VanKosiara
  Pytanie youtube 123mamut 8 3,326 18.07.2011 17:19
Ostatni post: Woffer
  problem z logowaniem dareczko25 2 1,326 07.07.2011 13:07
Ostatni post: dareczko25
  Lockerz problem Pay pal siwers1986 3 1,692 14.06.2011 12:26
Ostatni post: cris2127
  problem sb erold 14 2,740 21.05.2011 22:31
Ostatni post: erold

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 21.07.2018, 03:11 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj