Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 13 Głosów - 3.08 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Autor Wiadomość
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #1
Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Mam problem.
Wczoraj był restock, nie stety nie mogłem wziąć w nim udziału, ale postanowiłem przetestować Restock Reminder.
Wpisałem w nim wszystkie dane do autofilla i zaznaczylem wszystkie opcje.

Wchodzę na ptzpleace mam okno logowania.


[Obrazek: ptzplaeac.jpg]


Chyba powinno mi się wyświetlać coś nie ?
21.09.2010 13:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
falcon1992 Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 74

Dołączył: 09.06.2010

Reputacja: 5

button-youtube

Post: #2
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Ten program to syf :-)
Zakup sobie LRC PRO.
21.09.2010 13:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matimaster Offline
English Maestro
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 808

Dołączył: 25.04.2010

Reputacja: 511

button-youtube

Post: #3
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Zapraszam tutaj: http://wrr.lolq.eu/index.php?page=obsluga-programu
21.09.2010 14:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #4
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
hmmm... mam wersje 1,5v podaj link do starszej wersji może to pomoże
21.09.2010 14:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matimaster Offline
English Maestro
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 808

Dołączył: 25.04.2010

Reputacja: 511

button-youtube

Post: #5
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Trzeba miec zawsze najnowsza wersje. Jesli chodzi Ci o to, ze wciskasz F6 i nic sie nie dzieje, to tez tak mialem i samo sie naprawilo po jakims czasie..
21.09.2010 15:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #6
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
podasz link do najnowszej wersji?
I jak to naprawiło sie samo?
21.09.2010 15:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matimaster Offline
English Maestro
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 808

Dołączył: 25.04.2010

Reputacja: 511

button-youtube

Post: #7
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
Tak, pisalem do wund3r'a i nie wiedzial w czym problem, bo kazdemu dzialalo, po jakims czasie wchodze na symulator i dziala Smile
tutaj masz link: http://wrr.lolq.eu/download/RestockReminder-1-5.zip ale z tego co widze jest to 1.5 wiec masz najnowsza Smile
21.09.2010 15:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #8
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
A w programie w polu login mam wpisać mail z lokerz czy z programu?
I czy ,,Autfill status loginOFF'' czy ON?
21.09.2010 16:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matimaster Offline
English Maestro
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 808

Dołączył: 25.04.2010

Reputacja: 511

button-youtube

Post: #9
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
login ktory otrzymales w mailu aktywujacym, Autofill status: ON. Na pewno wypelniles pola autofilla?
21.09.2010 16:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cris2127 Offline
Jedyny prawdziwy Szef!
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 689

Dołączył: 08.06.2010

Reputacja: 228

button-youtube

Post: #10
RE: Restcock Reminder - nie wpisje automatycznie danych
ale chodzi mi nie o ten login który pokazuje mi się jak włączam program, tylko w autofill setings
21.09.2010 16:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Automatycznie logowanie - Wielka prośba vienio999 6 1,109 30.04.2010 06:06
Ostatni post: Xanthi
  Błedne wypelnienie danych restock domyciaa 6 1,093 27.02.2010 17:57
Ostatni post: domyciaa
  Pytania dot. danych. Royu 3 782 18.02.2010 22:01
Ostatni post: Xanthi

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 21.02.2018, 08:22 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj