Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 9 Głosów - 2.89 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
State
Autor Wiadomość
Dzemo Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 20

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
State
Podczas wczorajszego restocku sprzed godziny źle wpisałem state, co myślicie że zrobić? dojdzie?
01.01.2010 00:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WrzesieŃ Offline
Ojciec dyrektor.
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,054

Dołączył: 01.12.2009

Reputacja: 311

button-youtube

Post: #2
RE: State
Ja im piszę emaila | mam ta samo, nie mogłem w ogóle PL znaleźć Undecided
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2010 00:47 przez WrzesieŃ.)
01.01.2010 00:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adham Offline
Bywalec
***
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 67

Dołączył: 30.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #3
RE: State
a co trzeba wpisac w State??
01.01.2010 00:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WrzesieŃ Offline
Ojciec dyrektor.
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 1,054

Dołączył: 01.12.2009

Reputacja: 311

button-youtube

Post: #4
RE: State
Trzeba było wybrać PL, ale nie było.
01.01.2010 01:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
A_r_e_k_ Offline
Bywalec
***
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 74

Dołączył: 30.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #5
RE: State
A ja już nie pamiętam jak to było;p ale to nie było od razu przy kodzie pocztowym? To tam było trzeba samemu chyba wpisać PL Blink przynajmniej ja tak miałemBlink nie miałem nic do wyboru...
01.01.2010 01:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bartek1415stg Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 83

Dołączył: 29.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: State
ej o co chodzi z tym aderss 1 i aderss 2 ?
01.01.2010 01:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
A_r_e_k_ Offline
Bywalec
***
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 74

Dołączył: 30.12.2009

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #7
RE: State
Dokładnie to nie wiem ale tylko jeden jest obowiązkowy...jak nieraz coś się w sklepach zamawia to przy adresie też są dwie kolumny.
01.01.2010 01:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Xanthi Niedostępny
Banned

Level: 1

Liczba postów: 583

Dołączył: 27.11.2009

button-youtube

Post: #8
RE: State
Nie było PL to trzeba było wpisać PL jak z tym problem Wrzesieńku?? Tongue


Ja podałem tylko 1 adres Smile
01.01.2010 01:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RaVeN Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 14

Dołączył: 28.11.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: State
Jednym słowem polaków olewają Sad
01.01.2010 09:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
FastMan Offline
miszcz fszystkih miszczuf
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 298

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 34

button-youtube

Post: #10
RE: State
ma ktoś screena jak wyglądał ten formularz? bo ja zamówiłem PSP RBB i z tego co pamiętam to wszystko dobrze miałem, ale wolałbym się upewnić
01.01.2010 09:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 24.04.2018, 07:18 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj