Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 38 Głosów - 2.87 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Symulator PTZPlace!
Autor Wiadomość
emceh Offline
Zasłużony
Zasłużony - admin

Level: 1

Liczba postów: 642

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 175

button-youtube

Post: #1
Symulator PTZPlace!
Witam!

Dziś na iLock włączona została kolejna podstrona na której możecie sprawdzić czy dobrze wypełniliście pola w AutoFillu!
Wystarczy wejść na stronę http://www.autofill.ilock.pl , wcisnąć (standardowo) Alt + J i zobaczyć czy pola wypełniły się prawidłowo!

Jeżeli pola wypełniły się źle, lub nie wypełniły w ogóle, proponuję ściągnąć regułę AutoFilla wykonaną przez Corleone (można ją pobrać stąd)

Uwaga!
Jak wiadomo reguła nie jest na 100% pewna (obstawiam coś około 95% Tongue), nie jestem odpowiedzialny za błędne działanie reguły!


Reguła zadziałała na ostatnich restockach, także i na tych w przyszłości powinna działać Smile

Strona stworzona przeze mnie, stanowi część i własność serwisu iLock.pl
Zapraszam do korzystania!
28.01.2010 23:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Morlun55 Offline
Lockator
****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 81

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 11

button-youtube

Post: #2
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
Dzięki wielkie Big Grin
28.01.2010 23:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Smoczuś Niedostępny
Umiem latać
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 648

Dołączył: 09.01.2010

Reputacja: 460

button-youtube

Post: #3
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
@UP
Dzięki mistrzu u mnie wszystko okBig Grin
28.01.2010 23:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jackassgirl Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 42

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #4
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
działa super dziękuje Smile
28.01.2010 23:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dudek321 Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 72

Dołączył: 01.01.2010

Reputacja: 2

button-youtube

Post: #5
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
U mnie tez smiga. Dobra robota!! Blink
28.01.2010 23:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Butcher Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 534

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 209

button-youtube

Post: #6
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
U mnie też wszystko dobrze Wink
28.01.2010 23:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adC Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 11

Dołączył: 27.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
u mnie też OK Wink thx
28.01.2010 23:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Karo@@ Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 30

Dołączył: 30.12.2009

Reputacja: 27

button-youtube

Post: #8
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
wszystko działa Big Grin dzięki
29.01.2010 02:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
FastMan Offline
miszcz fszystkih miszczuf
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 298

Dołączył: 24.11.2009

Reputacja: 34

button-youtube

Post: #9
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
Nie będzie działać na nowych ustawieniach... dlaczego? Zostawiłem sobie te same zasady które miałem w listopadzie, działają na tej stronie, a jak wiadomo to zasady z listopada nie działały w grudniu. Więc na tej stronie są stare nazwy pół i jedynie co można przetestować to czy wgl. autofill działa, a tak to wypełni się tylko numer i state bodajże.
29.01.2010 07:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dampol Offline
Lockator
****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 88

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #10
RE: AutoFill - Sprawdź czy dobrze ustawiłeś!
Dzięki emceh! Wypełniło w 100%
29.01.2010 08:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Symulator Restocka piotr_a3 10 7,073 27.02.2011 21:29
Ostatni post: Adrian

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 18.07.2018, 21:30 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj