Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 9 Głosów - 2.56 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Szalony' C4C
Autor Wiadomość
eit Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 251

Dołączył: 03.06.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
'Szalony' C4C
Mam problem z Check4change, bo wskazuje mi zmiany przy każdym odświeżeniu. Czy ktoś ma jakiś pomysł, co mogło się w nim zepsuć? Usuwałem wtyczkę i wgrywałem na nowo, ale nie pomogło.
23.08.2010 21:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Corlis Niedostępny
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 274

Dołączył: 30.01.2010

Reputacja: 150

button-youtube

Post: #2
RE: 'Szalony' C4C
Zobacz, jaki masz ustawiony czas odświeżania (być może zbyt krótki) lub, czy czasem nie sprawdzasz strony, na której jakiś element, zmienia się za każdym odświeżeniem. Jeśli nadal będzie problem, podaj adres strony, którą sprawdzasz.
23.08.2010 22:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 22.06.2018, 10:06 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj