Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 2.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bład
Autor Wiadomość
faamaas Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 24

Dołączył: 25.02.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
bład
Whoops! Looks like something went wrong there.

If you're seeing this message, there's been some kind of technical error. We won't bore you with the details, but the error number was 2.

The first thing we recommend is trying again — whatever caused this could be temporary.

However, if you end up back here, please send a message to support@lockerz.com and let us know what you were doing when this error happened, and the error number we mentioned before.

Finally, please accept our apologies for the problem!



fajnie ze juz mam dsj wypelnione i to wyskakuje
na 25 $ tak samo , koszulka tez ...


i nic nie osiagniete dzis ;/
26.02.2010 23:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
greentime2 Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 15

Dołączył: 02.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #2
RE: bład
To samo u mnie. Nie dostałem nawet marnej gry, a czekałem cały dzień - od 6 rano Sad

Poza tym dlaczego restock jest zawsze w godzinach pasujących amerykanom?! Poza tym na Lockerzie pewnie rządzą boty, bo jaki człowiek zdąży w 2 sekundy zrealizować całe zamówienie na PS3 czy X-a?

Śmiech na sali. Napisałem już do nich, ale wątpię czy w czymś to pomoże.

Pozdrawiam.
27.02.2010 00:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
CROTATOR Offline
Master
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 200

Dołączył: 16.11.2009

Reputacja: 14

button-youtube

Post: #3
RE: bład
Jak wbiłem zostały tylko tapety i nieliczne gry. Oczywiście przy każdej próbie zamówienia pojawiał się w/w błąd.Angry
27.02.2010 00:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Szumi10 Offline
Szumi$
Super Moderators

Level: 5

Liczba postów: 1,402

Dołączył: 16.01.2010

Reputacja: 679

button-youtube 19Szumi10

Post: #4
RE: bład
jja to samo . Zasrany Lockerz

[Obrazek: 7AAmrT7.png]
27.02.2010 00:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Beavis Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 358

Dołączył: 02.01.2010

Reputacja: 26

button-youtube

Post: #5
RE: bład
Pod koniec restocku, obojętnie czego bym nie chciał zamówić PayPal, koszulka, skin na iPhona czy kubek. Wyskakiwał ten błąd ;<
+ foto: http://img32.imageshack.us/img32/9735/lo...115431.png
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2010 00:28 przez Beavis.)
27.02.2010 00:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zemsta_boryny Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 3

Dołączył: 27.02.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #6
RE: bład
ech.. no niefart i tyle :/ następnym razem będzie lepiej. Mnie osobiście udało się zamówić niebieski termosik, a wszedłem jakieś 5 sek po rozpoczęciu restocku i zostało może 3 gry i same tapety, bony na paypala wyczyszczone, więc nie było łatwo.
27.02.2010 00:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maciek49 Offline
Bywalec
***
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 64

Dołączył: 11.01.2010

Reputacja: 1

button-youtube

Post: #7
RE: bład
ten błąd z appemem?
27.02.2010 00:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Szumi10 Offline
Szumi$
Super Moderators

Level: 5

Liczba postów: 1,402

Dołączył: 16.01.2010

Reputacja: 679

button-youtube 19Szumi10

Post: #8
RE: bład
Zasrani Amerykańce czitują. Jak można w 4 sekundy wejść i zamówić np. psp jak ta strona muli jak trabant ???
No i w dodatku ten błąd screena nie robiłem, bo myślałem, że jednak się uda, ale skopiowałem zawartość tego gówna(błędu) WRRRR

[Obrazek: 7AAmrT7.png]
27.02.2010 00:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
szympek Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 278

Dołączył: 06.12.2009

Reputacja: 47

button-youtube

Post: #9
RE: bład
A mnie nic nie muliło, wszedłem w pierwszej sekundzie a wchodząc na dział electronics WSZYSTKO było do zamówienia. Szkoda, że miałem malutko punktów - jednak i tak bez problemu udało się zamówić Fallouta Smile
27.02.2010 10:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaciaS Offline
Podglądacz
**
Registered

Level: 1

Liczba postów: 21

Dołączył: 19.12.2009

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #10
RE: bład
A ja wyszedłem 5 minut przed restockiem, bo nie chciało mi się czekać. i co ? ;/
27.02.2010 10:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd w autofill wisienka013 6 2,224 17.09.2010 18:51
Ostatni post: piternet01
  Błąd? Wyczyścili ptz? A może to był lokaj? jimmen17 11 2,299 25.07.2010 20:19
Ostatni post: Corlis
  wkurzający błąd z filmami w PLAY razeros 9 1,626 16.06.2010 14:36
Ostatni post: TimeToSleep
  Zaproszenia-Błąd mazurkbk 11 1,804 08.03.2010 20:06
Ostatni post: Rafixxx25
Music WIELKI BŁAD LOCKERZ! klary 9 1,820 26.02.2010 10:23
Ostatni post: Xanthi

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 22.04.2018, 05:50 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj