Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 3.43 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
brak dźwięku
Autor Wiadomość
zinho Offline
Stały Lockator
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 265

Dołączył: 04.01.2010

Reputacja: 46

button-youtube

Post: #1
brak dźwięku
Witajcie. Mam problem.Nie mogę odtwarzać muzyki na kompie. Na yt dźwięk jest, a na WMP nie ma. Gdy próbuję włączyć jakąś piosenkę pojawia mi się komunikat "Do odtworzenia tego pliku wymagany jest koder-dekoder audio". Przeinstalowałem sterowniki do kart dźwiękowej i przeinstalowałem kodeki, a problem dalej występuje. Wie ktoś jak to rozwiązać. System XP SP3.


Edit. Już wiem, problem jest z WMP. Na winampie działa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2010 18:07 przez zinho.)
19.08.2010 14:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Toksyczna matka, brak uczuć i zrozumienia. maiga1971 0 205 16.01.2017 22:28
Ostatni post: maiga1971

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 20.06.2018, 12:49 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj