Ta strona używa "cookies" umożliwiające logowanie, prowadzenie statystyk odwiedzin i dostosowanie reklam. Dowiedz się więcej na temat celu ich użycia oraz możliwości zmiany konfiguracji przeglądarki na stronie polityka plików "cookies"
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z wytycznymi w linku.

Schowaj
pc x360 ps3 ouya psp mobile old online other
facebook youtube
Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć swój Level !
Schowaj

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
error
Autor Wiadomość
vandrad Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 4

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #1
error
Witam,

Wiem ze temat byl juz poruszany lecz to co zostalo tam napisane mi nie pomoglo od samego poczatku czyli od miesiaca mam zero pkt mimo codziennego logowania robienia dailies itd a teraz po nowym update pojawia mi sie pies lizacy szybe i oh no.... probowalem wpisywac juz samo lockerz.com probowalem na firefoxie internet explorerze i operze i na 5 roznych kompach i caly czas nic Sad w dodatku teraz gdy klikne dailies wyswietla mi sie "
Fatal error: Uncaught exception 'com_lockerz_phoenix_slice_LockerzServerException' with message 'failed to get user profile for uid [516769]' in /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php:193 Stack trace: #0 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php(193): Ice_ObjectPrx->getuserprofile(516769) #1 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php(304): Lockerz_Core_Strategy_Ice_User->_get_user_profile() #2 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Model.php(123): Lockerz_Core_Strategy_Ice_User->load_all(Array) #3 [internal function]: Lockerz_Core_Model->__call('load_all', Array) #4 /var/www/lockerz.com/system/application/controllers/user.php(45): Lockerz_User->load_all() #5 [internal function]: User->update() #6 /var/www/lockerz.com/system/codeigniter/CodeIgniter.php(236): call_user_func_array(Array, Array) #7 /var/www/lockerz.com/index.p in /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php on line 193"


jakies pomysly?

pozdrawiam
22.01.2010 21:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
qwed Offline
Fan majonezu
*****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 294

Dołączył: 31.12.2009

Reputacja: 102

button-youtube

Post: #2
RE: error
Klikasz na Login PTZ? Hmm, miałem raz coś takiego że nie mogłem wejść na MyLockerz bo pojawiał się Odyss, ale nadusiłem F5 i wszystko git.
23.01.2010 17:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vandrad Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 4

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #3
RE: error
no u mnie niestety f5 nie dziala a w momencie gdy klikam na login ptz data robi sie zielona ale ptz nie dodaje ;/
23.01.2010 18:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luki9542 Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 107

Dołączył: 15.11.2009

Reputacja: 6

button-youtube

Post: #4
RE: error
Cytat:failed to get user profile for uid [516769]
może jakiś problem z twoim kontem? Próbowałeś usunąć cookies itp?
24.01.2010 00:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vandrad Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 4

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #5
RE: error
ta ciagle to samo nawet na swiezo sformatowanym kompie Angry
26.01.2010 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateo_mateo Offline
Violator
Zasłużeni

Level: 1

Liczba postów: 1,018

Dołączył: 29.10.2009

Reputacja: 74

button-youtube

Post: #6
RE: error
Spróbuj wejść na stronę z bramki proxy.
26.01.2010 13:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vandrad Offline
Świeżo upieczony
*
Registered

Level: 1

Liczba postów: 4

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #7
RE: error
wczoraj jeszcze nic nie pomagalo dzisiaj chyba naprawili Smile smiga az milo ale pkt za gre ani za nic nie oddali Sad mowi sie trudno dzieki za proby pomocy
30.01.2010 12:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fmalinow Offline
Lockator
****
Registered

Level: 1

Liczba postów: 82

Dołączył: 22.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #8
RE: error
moj kumpel to miał kliknął ctrl+F5 i działa
30.01.2010 12:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BadBoy Offline
Bywalec
***
Registered

Level: 1

Liczba postów: 58

Dołączył: 30.01.2010

Reputacja: 0

button-youtube

Post: #9
RE: error
@up . chyba napisal ze mu ctrl + F5 nie dziala ...

a probowales na swoim kompie wchodzic na inne konto ?

moze zablokowali twoje ip (dostep do strony lockerz.com) Tongue

oszukiwales cos z lockerz? czy co ;P
31.01.2010 18:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fractal Offline
Stały Lockator
*****
FullREG

Level: 1

Liczba postów: 895

Dołączył: 19.11.2009

Reputacja: 128

button-youtube

Post: #10
RE: error
Napisał, że wciskał F5, a nie CTRL + F5. Czytanie ze zrozumieniem boli? A może nie wiesz, że są to dwie inne rzeczy? Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2010 20:03 przez Fractal.)
31.01.2010 20:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Error Lockerz tidid 19 3,580 14.03.2010 12:49
Ostatni post: n924
  Error Kiljan 7 1,155 08.03.2010 20:26
Ostatni post: Kiljan
  Problem z logowaniem (error) cacan 4 785 20.01.2010 21:19
Ostatni post: Xanthi

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Aktualny czas: 23.07.2018, 08:29 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Schowaj